27-01-2023 13:05

DÜZCE BELEDİYESİNDEN KANDİLE ÖZEL HELVA

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, Regaip kandili münasebetiyle akşam namazından sonra vatandaşlara helva dağıttı. Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de helva dağıtımı gerçekleştiren ekiplere yardımcı olarak vatandaşların kandilini kutladı.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından Recep ayının ilk Cuma gecesi idrak edilen Regaip Kandili münasebetiyle akşam namazının ardından vatandaşlara helva dağıtımı gerçekleştirildi.

Üç ayların müjdecisi olarak kabul edilen Regaip Kandili'nde vatandaşlar, akşam saatlerinden itibaren camilere akın etti.  Merkez Büyük Camii ve Cedidiye Camii başta olmak üzere il genelinde camileri dolduran vatandaşlar, kandil nedeniyle düzenlenen özel programlara katıldı.

Kandil programlarının ardından camiden çıkan vatandaşlara Düzce Belediyesi tarafından helva dağıtıldı. Başkan Dr. Faruk Özlü’de helva dağıtımına katılarak vatandaşlarla sohbet etti, kandillerini kutladı.