HABERLER
11-01-2023 15:05

DENETİMLER KOÇYAZI MAHALLESİNDE SIKLAŞTIRILDI

OKUL SERVİSLERİ MERCEK ALTINDA

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü ekipleriyle koordineli şekilde şehir merkezinde huzur ve güveni sağlamak amacıyla denetimlerine devam ediyor. Rutin denetimler kapsamında okul servisleri ile denetimli halk otobüslerinde denetim gerçekleştirildi.

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, rutin denetim çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Koçyazı Mahallesinde emniyet müdürlüğüne bağlı trafik şube ekipleri ile birlikte hareket eden ekipler, okul servislerine yönelik yapılan denetimler kapsamında teknik donanımlarında eksik olan servis araçlarına cezai yaptırım uyguladı. Çocukların seyahat ettiği araçların kusursuz olması konusunda servis sürücülerini uyaran ekipler, risk teşkil edilen unsurların ortadan kaldırılması için ilgili servislerin takip edileceğini de vurguladı.

DENETİMLİ HALK OTOBÜSLERİ DE İNCELENDİ

Ayrıca Zabıta Müdürlüğü Trafik Şube Amirliği ekipleri de şehir merkezinde hizmet veren Düzce Belediyesi Denetimli Halk Otobüsü araçlarına denetim düzenledi. Araçların özellikle engelli rampalarının çalışıp çalışmadığını kontrol eden ekipler, kural dışı bulunan durumlardan ötürü araç sahiplerine cezai yaptırım uyguladı.