14-04-2021 15:20

DİKKAT! SON ARAÇ 18.45’TE KALKACAK

Düzce Belediyesi, Türkiye’de de etkisini gösteren koronavirüs ile mücadele kapsamında İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında toplu taşıma saatlerinde düzenlemeye gitti. Bakanlık tarafından alınan karar nezdinde saat 19:00’da sokağa çıkma yasağı uygulanması kapsamında son otobüs saati 18:45 olarak değiştirildi.
Düzce Belediyesi koronavirüsle mücadele kapsamında toplu taşıma seferlerinde değişikliğe gitti.  İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge kapsamında, vatandaşların yoğun olarak kullandığı toplu taşımalarda alınacak tedbirler doğrultusunda toplu taşıma saatleri değiştirildi. Vatandaşlarımız otobüs saatleri ile ilgili bilgi almak için 0 532 170 76 81 No’lu telefondan bilgi alabilirler.