14-04-2021 15:02

ŞEHİRLERARASI OTOGARDA KORONA VİRÜS DENETİMİ

Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Düzce Terminali Özel Güvenliği, şehirlerarası otobüs terminalinde korona virüs denetimi gerçekleştirerek, 13 Nisan 2021 Cumhurbaşkanlığı Covid-19 Kararnamesi ile ilgili bilgilendirme yaptı. Ekipler, kararnamenin belgelerini de esnaflara dağıttı.

Korona virüsle mücadele çalışmalarını aralıksız sürdüren Düzce Belediyesi Zabıta Müdürlüğü denetimlerini sıklaştırdı. Ekipler, vaka sayılarından yaşanan artışla birlikte, şehirler arası otobüs terminalindeki firmalara ait satış noktaları, dükkanlar, taksiler ve otobüslerde hijyen denetimi yaparak çalışanlara maske dağıttı.

Belirlenen kurallara uyulması noktasında esnaf ve vatandaşları bilgilendiren zabıta ekipleri; temizlik, mesafe ve maske konusunda da uyarılarda bulundu.