06-04-2021 17:25

MİLLETİN SESİ ANADOLU AJANSI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Anadolu Ajansı’nın 101. Yıldönümü dolayısıyla mesaj yayımladı. Özlü, Anadolu Ajansının “Milletin Sesi” olarak nitelendirdiklerini kaydetti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, mesajında;

“6 Nisan 1920’de Anadolu’nun Sesi olarak önce Milletimize duyurmak ardından da tüm dünyaya duyurmak amacıyla yayın hayatına başlayan ve Dünyanın en etkili ve saygın haber ajansları sıralamasında ön sıralarda yer alan Anadolu Ajansı’nın kuruluşunun 101. Yıl dönümünü kutlarım.

Global muhabir ağının yanı sıra yerelde de özellikle kamu kurum ve kuruluşlarının vatandaşla arasındaki en güvenilir, objektif ve ilkeli yayın anlayışı ile köprü görevi gören kuruluşlarından biri olan Anadolu Ajansı’nın aynı istikrar ile yayın hayatına devam etmesini diliyorum” ifadelerinde bulundu.