HABERLER
28-03-2021 11:16

318 PERSONEL EĞİTİM GÖRDÜ

Düzce Belediyesi kurumsal kapasitenin arttırılması ve nitelikli personel ile hizmet kalitesinin yükseltmek için Mesleki Eğitimlere başladı.  Eğitimlerde 1 ay içinde 318 personel mesleki yeterlilik belgesi aldı. 
Düzce Belediyesi ile Bayındır Memursen Mesyet İktidasi İşletmesi işbirliği ile belediye personelinin mesleki becerilerini geliştirmek, kariyer gelişimlerine katkı sağlamak ve kurumun organizasyonel verililiğini artırmak amacıyla eğitimler düzenleniyor. 
Düzce Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen eğitimlerde “ Mekanik Bakım İşçisi, Çelik Kaynakçısı, Harita Kadastrocu, Orman Yetiştirme ve Bakım İşçisi, İnşaat İşçisi,  Ahşap Kalıpçı, Tarihi Eser Koruma ve Restorasyon Elemanı, Yapı Teknik Ressamı” gibi alanlarda 8 - 10 saat süren teorik ve performansa dayalı eğitim veriliyor. 1 aylık eğitim sürecinde 318 kişi Avrupa Birliği standartlarında Mesleki Yeterlilik Belgesi almaya hak kazandı. 


EĞİTİMLER YILSONUNA KADAR DEVAM EDECEK
Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Sinan İnan, personelin bilgisini ve verimliliğini artırarak daha başarılı hizmet verebilmesi için eğitim planlaması yaptıklarını belirterek, “ Eğitim planlaması devam etmekte olup, proje sonunda belediyemiz personelinin büyük çoğunluğunun Mesleki Yeterlilik Sertifikası sahibi olmasını planlıyoruz. Sahada işin ehli olan personelimiz ile hizmet vermek istiyoruz. Eğitimler yılsonuna kadar devam edecek” ifadelerinde bulundu.