19-02-2021 12:23

REGAİB KANDİLİ İDRAK EDİLDİ

Düzce Belediyesi, Recep ayının ilk Cuma gecesi idrak edilen Regaip Kandili münasebetiyle kandil simidi ikramında bulundu.

Düzce Belediyesi Sosyal İşler Müdürlüğü, gerçekleştirdiği organizasyon ile Recep ayının ilk Cuma gecesi idrak edilen Regaib Kandili için program düzenledi.

Müdürlük ekipleri tarafından gerçekleştirilen çalışma kapsamında, yatsı namazının ardından Merkez ve Cedidiye Cami meydanında vatandaşlara dağıtım yapılırken, öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, 112 Acil Çağrı Merkezi çalışanlarıyla beraber karla mücadele kapsamında saha da çalışan belediye personellerine olmak üzere toplam 3000 kandil simidi dağıtıldı.

Ayrıca, Düzce Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BELMEK) ekipleri de Regaib Kandili dolayısıyla dün öğle namazının ardından Cedidiye Cami meydanında vatandaşlara helva dağıtımı gerçekleştirdi.