HABERLER
12-02-2021 14:59

KAZI ÇALIŞMALARINI BİRLİKTE İNCELEDİLER

Kazı çalışmalarının tamamlanmasının ardından Düzce’nin tarihi ve turistik açıdan gelişimine büyük katkı sağlaması düşünülen Konuralp Antik Kent’e ziyaretler sürüyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü hummalı çalışmaların devam ettiği kazı alanında kooperatif başkanlarını ağırladı.

Milattan Önce 3’üncü yüzyıla uzanan tarihi ile büyük bir öneme sahip olan Konuralp Antik Kent’ndeki kazı çalışmaları devam ediyor. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, her geçen gün yeni bulgulara rastlanarak heyecan verici gelişmelerin yaşandığı bölgedeki incelemelerini sıklıkla sürdürürken, bir yandan da misafirlerini kazı alanında ağırlamaya devam ediyor.

KOOPERATİF BAŞKANLARINI MİSAFİR ETTİ

Başkan Özlü,  Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ertan Taşlı, S.S. Düzce Kamyon ve Tır Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Orhan Yılmaz ile Düzce Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Yavuz Yılmaz ve Yönetim Kurulu Üyelerini Batı Karadeniz’in Efes’i olarak bilinen Konuralp Antik Tiyatro bölgesinde misafir etti.

Ertan Taşlı, Orhan Yılmaz ve Yavuz Yılmaz’a tarihi bölgeyi gezdiren Başkan Özlü, kazı çalışmalarına yönelik gelinen son durumla ilgili de arkeologlardan ve kazı ekibinden bilgi aldı. Kooperatif başkanları, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve ekibine titizlik ile yürütülen çalışmalarından dolayı teşekkür ederek kazı çalışmalarının tamamlanacağı günü heyecanla beklediklerini dile getirdiler.