25-12-2020 15:42

ÖNEMLİ DUYURU

Düzce Belediyesi, internet sitesi üzerinden fatura ve emlak vergisi ödemeleri ile ilgili vatandaşların cep telefon numaralarını güncellemeleri gerektiğine dair bilgilendirme yaptı.

Düzce Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre; “www.duzce.bel.tr internet sitemiz üzerinden fatura ve emlak vergisi ödemeleri yapmak isteyen vatandaşlarımızın sistem üzerinde güncel telefon numaralarının kayıtlı olması gerekmektedir. Ödeme yapmak isteyen vatandaşlarımıza sistem üzerinden cep telefon numaralarına doğrulama kodu gönderilmektedir. Bilgileri eksik olduğu takdirde sistem ödeme kabul etmemektedir. Doğrulama kodu sağlandıktan sonra ödeme imkânı doğmaktadır.

Vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için 0380 524 5821 dahili hat  (1637) numarasını arayarak cep telefon numaralarını sisteme kaydettirmeleri önemle rica olunur” denildi.