26-10-2020 15:03

KIŞ HAZIRLIKLARI HIZ KESMİYOR

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından başlatılan temizlik çalışmaları kış mevsimi öncesinde aralıksız devam ediyor.

Düzce Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü kış mevsimine geçiş sürecinde başlattıkları temizlik çalışmalarını 7/24 esasına göre hareket ederek sürdürüyor.

İki müdürlüğe bağlı ekipler, cadde ve sokaklar başta olmak üzere refüjler, kaldırımlar, ana cadde ve yolların temizliğinin yanı sıra Bahçeşehir bölgesi ve Karaca deresi kenarlarında bulunan moloz yığınlarını büyük bir titizlikle temizliyor.

Sonbahar mevsimi ile birlikte ağaçlarından sararıp düşen yaprakların çevre kirliliği oluşturmaması için belli saat ve zaman aralığında toplanmasını da sağlayan ekipler, temiz bir Düzce için Belediye olarak tüm imkanlarını seferber ederek, şehrin sağlık ve estetiğini doğrudan ilgilendiren temizlik konusunda gereken hassasiyeti göstermeye devam ediyor.