29-07-2020 11:48

BAYRAMLIKLAR DÜZCE BELEDİYESİNDEN

Düzce Belediyesi sürdürülebilir sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmet vermeye devam ediyor.

Düzce Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi ailelere, Kurban Bayramı dolayısıyla ayakkabı ve kıyafet yardımı yapıldı.

Düzce Belediyesi Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü, sosyal inceleme sonucu belirlen ve daha önceden kayıtları bulunan dar gelirli ailelerin çocuklarının mutlu bir bayram geçirmesi için çalışma yaparak Kurban Bayramına sayılı günler kala ailelere giyim yardımında bulundu. Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğüne aileleriyle birlikte gelen çocuklar, yeni kıyafetlerini alarak bayram sevincini yaşadılar. Düzce Belediyesi Sosyal ve Yardım İşleri Müdürlüğü yetkilileri, hediyelerine kavuşan çocukların mutluluğunu da paylaşmış oldu.