HABERLER
24-07-2020 15:38

BAŞKAN ÖZLÜ BASIN BAYRAMINI KUTLADI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı münasebetiyle düzenlenen kahvaltı programında, Düzce’de görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Düzce Belediyesi Aydınpınar Şelalesi Tabiat Parkında gerçekleşen kahvaltı programına yerel basın mensupları ve ulusal basın temsilcileri davet edildi.

Ülkenin ve Düzce’nin uluslararası mecralarda, doğru bir anlayışla yer alabilmesi için gece demeden, gündüz demeden, fedakârca çalışan, ilkeli duruşa sahip medya mensuplarına,  programa katılımlarından dolayı teşekkür eden Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutlamak üzere toplanmış bulunuyoruz. Gazetecilik mesleğini zor şartlara rağmen, mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramını kutluyorum” diye konuştu.

Ortak idealler çerçevesinde Düzce’nin geleceğine ışık tutan her projeye açık olduğunun da altını çizen Başkan Özlü, basın mensuplarının merak ettiği tüm soruları tek tek cevaplayarak Düzce Belediyesinin faaliyetleri ve projeleri hakkında bilgi verdi.

Programa katılan basın mensupları,  davetlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’ ye teşekkür etti. Daha sonra program, toplu fotoğraf çekiminin ardından son buldu.