HABERLER
01-01-2010 23:59

Belediyeden Kan Bağışı

Belediyeden Kan Bağışı

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Meclis üyeleri ile belediye personeli Düzce Kızılay Kan Merkezi´nin Kan Bağış Toplama Kampanyasına katılarak kan verdiler.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Meclis üyeleri ile belediye personeli Düzce Kızılay Kan Merkezi´nin Kan Bağış Toplama Kampanyasına katılarak kan verdiler. Kızılay Kan Merkezi bağış için Belediye Sergi Salonu´nda stant açtı.

Düzce Kızılay Kan Merkezi´nin aralıksız olarak sürdürdüğü Kan Toplama Bağış Kampanyası´na Düzce Belediyesi de katıldı. Belediye Başkanı İsmail Bayram başta olmak üzere Belediye Meclis üyeleri ile Belediye personeli sergi salonunda gün boyu açık kalan stantta kan verdiler. Kan bağışı öncesinde tüm bağışçılar çeşitli testlerden geçirildiler. Kan vermesi uygun görülenler kampanyaya katıldılar. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kan bağışının hayat kurtarabileceğine vurgu yaparak, ´ Bu hem ihtiyacı olan kişilere kan temin etmek acısından önemlidir hem de kan veren kişinin sağlığı açısından önemlidir. Bu nedenle kan vermesinde sakıncası olamayan her sağlıklı kişi kan vermelidir´ dedi.