Başkan Muhtarlarla Biraraya Geldi

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Merkez Mahalle Muhtarları ile kahvaltılı toplantıda biraraya geldi. Bayram yaklaşık üç saat süren toplantıda tek tek muhtarların sorunlarını ve taleplerini dinledi.

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Düzce Pak Otel´de merkez mahalle muhtarları ile önce kahvaltı yaptı ardından muhtarların sorunları ve taleplerine ilişkin görüşlerini aldı. Yaklaşık üç saat süren toplantıda muhtarlar öncelikli olarak doğalgaz, kanalizasyon, ulaşım sorunlarını dile getirdiler. ´Düzce´ye hizmet etmek benim görevim´ diyen Başkan İsmail Bayram muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada özetle şu görüşlere yer verdi: " Düzce´ye hizmet etmek için göreve geldim. İmkanlar dahilinde bu hizmetleri en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Mahallelerimizin sorunlarını biliyoruz, sizlerden de bu konularda görüşler alıyoruz ve dosyaları oluşturuyoruz. Her mahalleye aynı anda eş zamanlı olarak hizmet verilemez. Bunun için öncelikleri dikkate almak zorundayız. Bunun için sizlerle her zaman  diyaloğa açığız. Yaz programımızı oluşturduk. Ve hedefimizi ortaya koyduk. Park bahçelerden, ulaşıma, kanalizasyona kadar her alanda hizmet etmeye çalışıyoruz. Toplantı sırasında her muhtar söz alarak bölgelerine ilişkin taleplerini sıraladılar.