Belediyeye Araç Bağışı

Düzce´de faaliyet gösteren Oray Diyaliz Merkezi tarafından Düzce Belediye Başkanlığına iş makinesi bağışı yapıldı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, bu bağışın örnek olmasını dileyerek bağışı yapan Orhan Aydın´a teşekkür plaketi verdi.

Oray Diyaliz Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın, Düzce Belediyesine sulama arazözü bağışladı. Bağış nedeniyle Düzce Belediye Başkanlığı meydanında bir tören düzenlendi ve Başkan İsmail Bayram bağışından ötürü işadamı Orhan Aydın´a bir teşekkür plaketi takdim etti. Başkan Bayram Düzce belediyesinin bir hizmet kurumu olduğuna dikkat çekerek, ´ İş makinesi sayısını artırmak çabası içindeyiz. Belediyemizde bir adet sulama aracı vardı, şimdi bu sayı ikiye çıktı. Düzce´de bu iki araçla sulama hizmeti vereceğiz. Bize bu bağışı yapan Orhan Aydın´a teşekkür ederiz. Aydın´ın bu davranışının diğer iş adamlarımıza da örnek olmasını dilerim" dedi. Düzce Diyaliz Merkezi Yönetim Kurulu Başkanı Aydın da yaptığı konuşmada, ´Düzce Belediyesi sosyal bir kurumdur. İçinde yaşadığımız kente hizmet etmektedir. Ben bu bağıştan ötürü mutluyum´ dedi.