Fen İşlerinden Tamiratlar

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehir içlerinde tahrip olmuş kaldırımlar için tamiratlar yapılıyor. Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar şehir merkezinde bozuk yol ve kaldırımların yapımının aralıksız sürdürüleceğini ifade etti.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yaz programı çerçevesinde yeni projelere göre iş ve işlemler yapılırken bir yandan da bozulan yol ve kaldırımların tamiratları yapılıyor. Şehir merkezinde ve kalıcı konut mahallelerinde tahribatlara ilişkin tespit yaptıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar, ´ Çeşitli nedenlerden ötürü özellikle şehir merkezinde birçok bölgede yol ve kaldırım tahribatları oluşmuş. Ekiplerimiz tarafından bunlar tespit ediliyor ve hemen tamirat çalışmalarına geçiliyor. Bu hizmet yaz programı ile birlikte devam ettirilecek. Bir yandan yeni projelere göre iş yaparken bir yandan da daha önce yapılan ama bir  şekilde tahrip olan yerlerin tamiratı sürdürülecek´ dedi. Program çerçevesinde ekipler Mansur Bayram Caddesi girişinde çalışmalara başladılar.