HABERLER
01-01-2010 23:59

Yaz Spor Okulu Açıldı

Yaz Spor Okulu Açıldı

Düzce Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Yaz Spor Okulu´nun açılışı Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce,Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın’ın da katılımlarıyla açıldı.

Düzce Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen Yaz Spor Okulu´nun açılışı Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın´ın da katılımlarıyla açıldı.

Düzce Belediyespor Kulübü tarafından organize edilen Yaz Spor Okulu´nun yeni dönem sezon açılışı 18 Temmuz stadyumunda yapıldı. Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Karate ve Okçuluk branşlarında eğitim verilecek yaz okulu için kayıtlar 500´e ulaştı. Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu sezonun açılış konuşmasında yaz spor okulunun 5´incisinin açıldığını vurguladı ve ´ Etkinliklerimiz artarak devam edecektir. Amacımız hem çocuklarımızın yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak hem de spora teşvik etmektir´ dedi. Açılış konuşmalarında görüşlerini açıklayan ASKF Düzce Başkanı Erdoğan Bıyık ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin de özellikle Düzce´deki spor faaliyetlerinin arttığına dikkat çektiler. Düzce Valisi Bülent Kılınç da yaptığı konuşmada özetle şu görüşlere yer verdi. " Çocuklarımızı ve gençlerimizi olumlu yönde geliştirdiği için bu tür etkinlikleri destekliyoruz. Öğrencilerimiz hem eğlenerek zaman geçirecekler hem de spor yapmış olacaklar.´ Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da konuşmasında şu görüşlere yer verdi. " Belediyemiz tarafından organize edilen Yaz Spor Okulu´nun açılışına teşriflerinden dolayı değerli yöneticilerimize, öğrencilerimize ve saygıdeğer ailelerimize çok teşekkür ederim. Belediyespor Kulübümüz bünyesindeki YAZ SPOR OKULU´nun bu yıl 5´incisini açıyoruz. Her yıl katılımların çığ gibi arttığı YAZ OKULU´nda bu sezon da Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Karate ve Okçuluk branşlarında eğitim verilecek. Bugünkü rakamlara göre Spor Okulumuza kayıt olan öğrencilerimizin sayısı 500´e ulaşmış durumdadır. Sayının bu kadar yüksek olmasından mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Özellikle küçük çocuklarımızın, gençlerimizin spora teşvik edilmesi, onların boş zamanlarında sporla uğraşmaları, gelişimleri açısından çok önemlidir. Belediyenin en büyük etkinlikleri arasında sportif faaliyetler gelmektedir. Düzce´de çok önemli bir unsur ise özellikle çocuk ve gençlerin güçlerini olumlu yönlere kanalize etmek, bireysel ve sosyal yönlerinin geliştirilmesidir. Bunun için de öncelikli olarak çocuk ve gençlerin ilgilendikleri spor branşlarına ağırlık verdik. Burada özellikle vurgulamak istediğim bir konu da çocuklarımızın aileleri üzerinedir. Her yıl sporla ilgilenen,  kurslara katılanların sayısının artmasının önemli bir nedeni ailelerin bu konudaki istekleridir, talepleridir. Ailelerimiz çocuklarını teşvik etmekte, onları yönlendirmektedir.  Düzce´de ailelerin ve çocukların bu yöndeki girişimlerini ve gayretlerini de takdirle karşılıyoruz ve onlara özel teşekkürlerimizi sunuyoruz. Ailelerden aldığımız destek, Belediyespor Kulübümüzün gayreti ve sponsor kuruluşlarımızın katkısı ile Yaz Spor Okulu´nu açıyoruz. Ben, bu oluşuma katkı veren, yöneticilerimize, Belediyespor Kulübümüze, sponsorlarımıza, öğretmenlerimize, öğrencilerimize teşekkür eder, sezonun başarılı ve verimli geçmesini dileyerek saygılar sunarım."