Hükümet Sokakta Düzenleme

Düzce Belediyesi tarafından hükümet sokakta kaldırım düzenleme çalışmaları başladı. Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilk aşamada sokağın her iki yakasında kaldırım genişletmesi yapıyorlar.
Düzce İl Trafik Komisyonu tarafından tek yönlü trafik akışı kararı alınan Hükümet sokakla ilgili düzenlemeler başladı. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar ilk aşamada, yolun her iki tarafından kaldırımların genişletileceğini belirtti. Bayraktar bu konuda şu görüşlere yer verdi: " Komisyon kararı gereği tek yön kararı alındığı için yoldaki düzenlemeyi de buna göre yapıyoruz. Buna göre yolun her iki tarafından, diğer bölgelerimizdeki gibi kaldırım genişletilerek taş döşemeleri yapılacak. Yolun araç ulaşım kısmında da asfalt çalışması yapılacak.´ Başkan Yardımcısı Bayraktar düzenlemenin kısa sürede içinde tamamlanacağını bildirdi.