Başkandan Personeline Amacımız Düzce nin Gelişmesidir

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, belediye çalışanlarına verdiği iftarda yaptığı konuşmada belediye hizmetlerinin amacının Düzce´nin gelişmesine yönelik olduğunu belirtti. İlk kez toplu halde personeline seslenen Belediye Başkanı İsmail Bayram, ´Amacımız belediye hizmetlerini daha etkin ve verimli şekilde sürdürmektedir. Hepimizin, belediyeci olarak, Düzce´de yaşayan insanlar olarak bunda sorumluluğu vardır. Herkesin de bu sorumluluk içinde görevini yerine getirmeye çalıştığına inanıyorum´ dedi.

Düzce Belediye Başkanlığı tarafından film platosu alanında düzenlenen iftara tüm belediye personeli katıldı. İftar sonrasında önce personelden sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel daha sonra da Belediye Başkanı İsmail Bayram birer konuşma yaptılar. Başkan Yardımcısı İsmail Tanyel konuşmasında şu görüşlere yer verdi "Mübarek Ramazan ayında bir iftarda sizlerle birlikte olmaktan mutlu olduğumu belirtir, bu imkanı sağlayan Başkanımız İsmail Bayram´a da teşekkür ederim. Böylesi güzel bir ortamda, büyük bir katılımla iftar açmak, memuruyla, işçisiyle Düzce Belediyesi çalışanlarının ne denli birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğunun da bir göstergesidir. Daire içinde, daire dışında... alt yapıda, üst yapıda... Düzce´nin her yerindeki hizmetlere imza atanlar sizlersiniz. Yeni dönemle birlikte Düzce bugün olduğu durumdan çok daha ileri gidecektir. Yönetim anlayışı, projeler ve uygulamalar bunu belirlemektedir. Ortak hareket prensibiyle herkesin üzerine düşen görevi yapacağından da hiç kuşkum yok. Bu inanç ve hizmet çabası her çalışanımızda vardır. Belediyede atılan her imzanın, vurulan her bir kazmanın vatandaşa hizmet olarak yansıdığını hepimiz biliyoruz. Dolayısıyla yönetimden, arazideki elemanlarımıza kadar hizmet ve görev anlayışı, önemli bir sorumluluğu gerektiriyor. Düzce Belediyesi de bu inanç, kararlılıkla hizmet etmektedir. Sizlerin de bu çaba içinde olduğunuza yürekten inanıyor, bu duygu ve düşüncelerle bir kez daha Ramazan ayınızın mübarek olmasını diliyorum." Belediye Başkanı İsmail Bayram da konuşmasında şu görüşlere yer verdi "İslam aleminin en kutsal ayı olan Ramazan ayının özelliklerinden biri de kardeşlik ve dayanışma duyguları içinde olabilmektir. Ramazan ayı, Müslüman aleminin en rahmetli ve bereketli ayıdır. Bu nedenle iftara katılımınızdan ötürü teşekkür ederim. Yeni dönemimizde ilk Ramazan ayı ile birlikte sizlerle olduk, Allah; görevimiz süresi içinde 4 yıl daha sizlerle birlikte böyle güzel ortamda birlikte iftar açmayı nasip etsin. Göreve geldiğimizden bu yana sık sık personelimizle ilgili toplantılar yapıyoruz, ilk günden itibaren her birimimiz ile tek tek ilgilendim. Bunu da sürekli hale getireceğiz. Amacımız; belediyemizi daha etkin, daha verimli, daha istikrarlı kılmaktır. Çünkü, hepinizin de bildiği gibi belediye hizmetlerindeki verimlilik halka yansıyacaktır. Vatandaşlarımızın huzurlu, refah ve mutluluk içinde olması, belediyemizin görevini başarılı yaptığının göstergesi olacaktır. Bizler de ailemizle birlikte bu kentte yaşadığımıza göre, geleceğimiz için, çocuklarımız için iyi bir DÜZCE ortaya koyabilmeliyiz. Bunun için sorumluluğumuz, görevimiz bir belediyeci olarak herkese göre daha fazladır. Herbirinizin görevini başarıyla yaptığından hiç kuşkum yok...Herkes iyi niyetli ve işini yapıyor. Yönetim olarak bizim de yapmak istediğimiz, iyi bir hizmet anlayışı içinde bu gücü etkin ve verimli kullanarak, doğru tespitler ve doğru projelerle hizmeti geliştirmektir. Halkımıza, çalışanlarımıza, taşeronlarımıza, tedarikçilerimize ve tüm ilgili taraflara daha çok değer vererek, kaynaklarımızı olumlu kullanmaktır. Değerli çalışanlarımız; başarılı olmaktan başka seçeneğimiz yok. İyi bir kentte yaşayacaksak, bunu bizlerin yapacağını, yapması gerektiğini bilmeliyiz. Bazen şartlarımız zorlanabilir, zorlanacaktır da, ancak, biz bu görevdeysek bu çatı altındaysak, hiç yılmadan, azimle, şevkle çalışmalıyız. Hepiniz de bu duygu ve düşünceler içinde olduğunu biliyorum. Hep birlikte, inançla, kararlılıkla başarılara imza atacağımıza inanarak, Ramazan ayınızın sizin ve ailenizin için hayırlı olmasını temenni ederim"