Muhtarlarla İftar

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, iftarda Düzce Merkez Mahalle Muhtarlarıyla biraraya geldi. Yimpaş Salonu´ndaki iftara tüm mahalle muhtarları katıldılar.

Düzce Belediye Başkanlığı tarafından, Ramazan ayı nedeniyle, Düzce Merkez Mahalle Muhtarlarına Yimpaş Salonu´nda iftar verildi. 48 mahalle muhtarının tamamının katıldığı iftarda yemek sonrası genel konular ele alındı. Muhtarlara hitap eden Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Tüm mahallelerde hizmetlerin programlandığı şekilde yürütüldüğünü belirten Başkan Bayram; ´ Hedefimiz, hizmetlerin belediyemiz ve muhtarlarımızın önerdiği öncelikler sırasında göre yapılmasıdır. Bu konuda da muhtarlarımızdan önemli destekler görüyoruz´ dedi.