U16 LİGİNDE ŞAMPİYONLUK

U16 LİGİNDE ŞAMPİYONLUK

Düzce Belediyespor U16 takımı final maçında Fenerbahçe 1907 takımını 4-0 mağlup ederek liginde şampiyon oldu. Düzce Belediyespor maç bitiminde şampiyonluk kupasını aldı.
A grubunda Düzce Fenerbahçe 1907,Düzcespor, Beyköy Belediyespor, Gümüşova Belediyespor, Dikmelispor,B grubunda Düzce Belediyespor, Gölyakaspor, Yeni Taşköprüspor, Anadolu Gençlikspor, Konuralp Sinerjispor takımlarının mücadele ettiği U 16 liginde A grubu lideri Düzce 1907 ile B grubu lideri Düzce Belediyespor Nurettin Zafer stadında il şampiyonluğu için karşı karşıya geldiler. Maça hızlı başlayan taraf Düzce Belediyespor oldu. Düzce Belediyespor´un baskılı oyunu maçı tek kaleye çevirdi. Maçın ilk golü de 30´uncu dakikada geldi. Belediyespor´un bariz üstün oynadığı maçın ilk yarısı 2-0´la sonuçlandı. İkinci yarıya da hızlı başlayan taraf Düzce Belediyespor oldu. Belediyespor baskılı ve üstün oyununu bu yarıda da attığı 2 golle süsledi ve maç Belediyespor´un 4-0 galibiyeti ile sonra erdi. Şampiyonluk kupasını TFF İl temsilcisi Gökhan Karadağ verdi. Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel kupayı alarak şampiyonluk coşkusunu futbolcularla paylaştı.