ÖZEL EĞİTİM STANDLARI

Engelliler Haftası nedeniyle Düzce’de bulunan özel eğitim merkezleri ve okulları Anıtpark meydanında stant açtılar

ÖZEL EĞİTİM STANDLARI
Engelliler Haftası nedeniyle Düzce´de bulunan özel eğitim merkezleri ve okulları Anıtpark meydanında stant açtılar. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram tüm merkez ve okulların stantlarını tek tek gezdi ve görevlilerden bilgi aldı.
Her yılın 10-16 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Engelliler Haftası nedeniyle Düzce´de bulunan Özel  Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezleri ile okulların Özel eğitim sınıfları stant açtı. Özel Eğitim alan öğrencilerin ürünleri bu stantlarda sergilendi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram tüm stantları gezerek öğrencilerin ürünlerini inceledi. Başkan Bayram görevlilerden de çalışmalar hakkında bilgi aldı.  Başkan Bayram alanda bulunan öğrencilerle de ilgilenerek hatıra fotoğraf çektirdi.