23-10-2019 23:59

KALDIRIM ÇALIŞMALARI BEYCİLER MAHALLESİNDE DEVAM EDİYOR

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, cadde ve sokaklarda yürüttüğü kaldırım ve bordür çalışmalarına Beyciler mahallesinde devam ediyor.

Alt yapıdan üst yapıya kadar hizmetlerini her alanda sürdüren Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, cadde ve sokakların çehresini değiştirerek vatandaşların rahat ve güvenli bir şekilde yürümesi için standartlara uygun olarak il genelinde kaldırım ve bordür çalışmalarını titizlikle yürütüyor.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri, "Kaldırım çalışmalarının tamamlanmasından sonra asfaltı tamamlanan diğer sokaklarda da planlanan program çerçevesinde çalışmalara devam edilecektir.Belediyemizin hizmetleri, Düzce'mizin ihtiyaçları doğrultusunda çözüm odaklı olmaya devam edecektir" dedi.