TÜRSAB BAŞKANI ULUSOY DÜZCE´YE GELİYOR

TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy veTÜRSAB Yedigöller Bölge Yürütme Kurulu, "Düzce Turizm Alanları İnfo Gezisi" kapsamında Düzce´ye geliyor. TÜRSAB heyeti, program kapsamında, Konuralp, Gölyaka ve Güzeldere Şelalesi´ni gezecek.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Genel Başkanı Başaran Ulusoy Düzce´ye geliyor. Başaran Ulusoy, TÜRSAB Yedigöller Bölge Yürütme Kurulunun da katılacağı İnfo Gezisi kapsamında Düzce´nin tarihi ve kültürel değerlerini yerinde görecek.

TÜRSAB Genel Başkanı Başaran Ulusoy ve beraberindeki heyet, Düzce Turizm Alanları İnfo Gezisi programı kapsamında ilk olarak Düzce Valiliği´ni ziyaret edecek. Ardından Düzce Belediyesi´ne geçecek olan heyet için Düzce´nin tarihi ve kültürel kimliğini anlatan bir sunum gerçekleştirilecek.

Düzce Belediyesi ziyareti sonrasında öğle yemeği için verilen molanın ardından heyet, Düzce´nin en eski yerleşim yerlerinden Konuralp´te süregelen kazı çalışmalarını yerinde inceleyecek.

Daha sonra Gölyaka´ya gidecek olan TÜRSAB heyeti, son olarak Türkiye´nin en yüksekten dökülen şelalelerinden biri olan Güzeldere Şelalesi´ni gezecek.