HABERLER
01-01-2010 23:59

LİGDEKİ İLK GALİBİYET 2 -0

LİGDEKİ İLK GALİBİYET 2 -0

Düzcespor Toto 3.Lig 1.grup’ta mücadele eden Düzcespor 3.Haftada karşılaşmasında sahasında Hatay temsilcisi Erzin Belediyespor’la karşılaştı. Kırmızı lacivertliler 6.dakikada Furkan ve 42.dakikada Murat Akgül´ün golleriyle bu sezon ilk üç puanını aldı.

 Düzcespor  Toto 3.Lig 1.grup´ta mücadele eden Düzcespor 3.Haftada karşılaşmasında sahasında  Hatay temsilcisi  Erzin Belediyespor´la karşılaştı. Kırmızı lacivertliler 6.dakikada Furkan ve 42.dakikada Murat Akgül´ün golleriyle bu sezon ilk üç puanını aldı.

Düzcespor-Erzin Belediyespor karşısında kalede İbrahim savunmada Nuri- Zihni- Zahit- Umut ortasahada Alperen-Furkan, sağda MehmetTalha, solda Celal, önde Murat Akyüz ileride Murat Aydın şeklinde oynadı. Düzcespor Erzin Belediyespor karşısında sezonun en kötü futbolu oynamasına rağmen müsabakadan 2-0 galip ayrıldı. Maçın 6. dakikasında Furkan´ın attığı golle Düzcesporu 1-0 öne geçirdi. 43.dakikada da  pozisyonu olmayan Düzcespor, sağdan Mehmet Talha´nın  nefis ortasına Murak Akyüz yakın mesafeden karşılık vermesi durumu 2-0 yaptı ilk yarıda bu skorla bitti. 

İkinci yarıya Düzcespor aynı kadro ile devam etti. Erzin Belediyespor ikinci yarıya daha iyi başladı. Bundan sonraki dakikalarda başka gol olmayınca Düzcespor zayıf rakibi karşısında 2-0 galip geldi.