BASKETBOLDA ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Düzce Belediyespor Basketbol takımı alt yapı çalışmalarını A takımı çalışmaları ile eş zamanlı olarak yürütüyor. Alt yapıda görev yapan antrenörlerin genç ve hırslı olması dikkat çekiyor.

Düzce Belediyespor basketbol takımı alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. A takıma sporcu yetiştiren altyapının sorumlu antrenörleri, Mustafa Orhan ve Melih Morgül yaptıkları açıklamalarda " Düzceli gençlerimizle iyi bir uyum yakaladık ve çalışmalarımıza A takım ile birlikte başladık. Bu sene de basketbol yerel liglerinin bütün kategorilerine Belediyespor olarak katılacağız. 2015-2016 sezonunda kategorilerimiz ise doğum tarihlerine göre şöyle  1998-1999 Genç, 2000-2001 Yıldız, 2002-2003 Küçük, 2004-2005 Minikler. "

Belediyespor Basketbol A takımı ile iç içe bir şekilde çalışmalarına devam eden genç sporcuların geleceğe yönelik umut vaat ettiklerini belirten antrenörler A takıma çıkma şansına hemen hemen tüm oyuncuların sahip olduğunu belirtti.

Antrenörler açıklamalarında amaçlarının Düzceli gençlerin A takıma yükselmesini sağlamak ve takımdaki oyuncuların çoğunun yerli oyunculardan oluşmasını sağlamak olduklarını dile getirdi.