MARKA YATIRIM RAPORLARINI GÖRÜŞECEK

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in de Yönetim Kurulu üyesi olduğu Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı´nı 15 Eylül Salı günü, Sapanca´da gerçekleştirecek.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mustafa Ayhan ve beraberindeki heyet, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu üyesi ve Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´i ziyaret etti.

Ziyarette 15 Eylül Salı günü, Sapanca´da gerçekleşecek olan Olağan Yönetim Kurulu Toplantısından da bahsedildi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş´in de katılımıyla gerçekleşecek toplantının gündeminde aylık ekonomik görünüm raporu, 2015 yılı ara faaliyet raporunun sunumu ve değerlendirilmesi, 2015 yılı iç denetim ara raporunun sunumu ve değerlendirilmesi, 2015 yılı Temmuz ve Ağustos ayı harcama ve faaliyetlerinin sunumu ve değerlendirilmesi, hizmet aracı kiralanması hususunun sunumu ve değerlendirilmesi, ajans genel sekreterine ödenecek aylık yemek ve yakacak yardım tutarlarının belirlenmesi, doğrudan faaliyet desteği başvurularının sunumu ve değerlendirilmesi, Bolu Ticaret Odası Güdümlü Destek Projesinin sunumu ve değerlendirmesi, Orta Doğu Seyahat Acentelerine Yönelik Bölge Turu ve METEX Fuarı düzenlenmesini hususunun sunumu ve değerlendirmesi gibi maddeler yer alıyor.