MEŞHUR PEHLİVANLAR 9. KEZ ER MEYDANINDA BULUŞUYOR

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşlerinde meşhur pehlivanlar dokuzuncu kez er meydanında buluşuyor.

Düzce Belediyesi tarafından düzenlenen 9. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri´nde meşhur pehlivanlar dokuzuncu kez er meydanında buluşuyor.

Düzce Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Yağlı Pehlivan Güreşlerinin dokuzuncusu 26 Eylül Cumartesi günü Kalıcı Konutlar Anıt Meydanı´nda gerçekleşecek.

Sabah saatlerinde başlayacak olan müsabakalarda birbirinden meşhur pehlivanlar er meydanında buluşacak.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Kırkpınar güreşlerini aratmayacak olan etkinlik öncesinde alanı gezerek Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından yapılacak gerekli düzenlemelere yerinde karar verdi. Güreşlerin yapılacağı alanda çimlendirilme çalışmaları tamamlanırken sulama işlemi de devam ediyor.

Ata sporumuzun Kalıcı Konutlar Anıt Meydanı´nda hayat bulacağı 9. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri´ne 45 baş pehlivanın katılacak. 9. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri´nde güreş yemeği de ikram edilecek.