HABERLER
28-10-2015 23:59

BAŞKAN KELEŞ VE BASIN TEMSİLCİLERİ YATIRIMLARI GEZDİ

BAŞKAN KELEŞ VE BASIN TEMSİLCİLERİ YATIRIMLARI GEZDİ

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve Düzce'nin basın temsilcileri ile birlikte süregelen çalışmaları ve beklenen yatırımları yerinde inceledi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve Düzce'nin basın temsilcileri ile birlikte süregelen çalışmaları ve beklenen yatırımları yerinde inceledi.

Düzce Belediyesi tarafından Düzce'nin dört bir yanında yürütülen çalışmalar hızla devam ederken, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri ve Düzce'nin basın temsilcileri ile birlikte inceleme gezisine çıktı.

Başkan Keleş ve beraberindeki heyetin ilk durağı, yapımı tamamlanmak üzere olan Camikebir Mahallesi Kentsel Dönüşüm alanı oldu. 198 konutla devam eden projeyi yerinde inceleyen Başkan Keleş, çalışmaların üst standartlarda yapı teknolojileri kullanılarak tamamlandığını söyledi.

Şehir turu esnasında Celalettin Özdal Parkı yenileme çalışmaları hakkında da bilgi veren Başkan Keleş, "Celalettin Özdal Parkı açık bir park haline getiriliyor. Park alanı yaptığımız saat kulesi ile de bir bütünlük sağlayacak. Böylece Düzce'ye yeni bir meydan kazandırmış olacağız." dedi.

Başkan Keleş ve medya mensuplarının ikinci durağı Küçüksu Parkı Nikah Salonu oldu. Alanda devam eden çalışmalar incelenirken, basın mensupları da hızla yükselen nikah salonunu görüntüledi.

Selahattin Olcar Köprüsü Otoban Bağlantı Yolu ve Şehirlerarası Otobüs Terminali'ni de inceleyen heyet, müteahhit  ve mühendislerden projenin gidişatı ile ilgili bilgi aldı.

Kültür Merkezi incelemesinde ise Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, inşaatın ihale ile ilgili sorunlarının giderildiğini müjdeleyerek inşaatın 15 gün içerisinde yeniden başlayacağını söyledi.

Kalıcı Konutlar Kazukoğlu Kavşağındaki peyzaj düzenlemelerinin ardından 3. Bölgede yapımı devam eden ve 20 gün içerisinde hizmete sunulacak olan Hanımlar Lokali gezildi.

Düzce Belediyesi Erguvan Sosyal Tesisleri'nde mola veren heyetin son durağı ise Düzce Lisesi Modern Park Projesinin yapım alanı oldu.

Başkan Keleş, inşaatı hızla devam eden proje kapsamında alandaki yerini alan 4 katlı saat kulesi hakkında bilgi verdi.

Keleş, "Alanda saat kulesinin yanı sıra yürüme parkurları, kafeterya ve kafeteryanın yanında bir Roma Çeşmesi de yer alacak. Alanı 3 kat daha büyütmeyi  hedefliyoruz." dedi.

Başkan Keleş, Rehberlik Araştırma Merkezi'nin eski yerinin ise Düzcespor için bir tesis alanı olarak ortaya çıkartılacağını kaydetti. Alanın diğer kısımlarının ise otopark olarak kullanılabileceğini söyleyen Başkan Keleş, bu noktalardan elde edilen gelirin Düzcespor'un giderlerine aktarılacağını belirtti.