HABERLER
23-11-2015 23:59

LİGDE DURUMLARI İYİ

LİGDE DURUMLARI İYİ

Düzce Belediyespor Basketbol ve Voleybol takımları deplasmandan bir galibiyet bir mağlubiyet ile döndü. Belediyespor Basketbol takımı Muğla deplasmanından puan alamadan döndü. Voleybol takımı ise deplasmandan galibiyet çıkardı.

Düzce Belediyespor Basketbol ve Voleybol takımları deplasmandan bir galibiyet bir mağlubiyet ile döndü.  Belediyespor Basketbol takımı Muğla deplasmanından puan alamadan döndü. Voleybol takımı ise deplasmandan galibiyet çıkardı.

2. Lig B grubunda mücadele eden Belediyespor Basketbol takımı deplasmanda Muğla Ormanspor ile karşılaştı. Denk kuvvetlerin mücadelesi şeklinde geçen karşılaşmada Basketbol takımı galibiyet çıkaramadı. Maç 74-69 sonuçlandı. Basketbol takımı bu skorla ligde 12 takım arasında 6’ıncı sırada yerini aldı. Voleybol takımı ise Ankara deplasmanından galibiyet ile döndü. Maliyespor ile karşılaşan Belediyespor 3-0 sonuçlanan skorda setleri 25-22, 25-23 ve 25-23 aldı. Bu galibiyet ile Belediyespor ligde tırmanışını sürdürdü ve 12 takım arasında 5’inci sıraya yerleşti.