20-11-2015 23:59

MESLEK EDİNDİRME KURSLARI

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde düzenlenen Meslek Edindirme Kursları kapsamında eğitim verilecek branşlar belli oldu.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Halk Eğitim Merkezi işbirliğinde her yıl düzenlenen Meslek Edindirme Kursları, bu yıl kursiyerlere  8 ayrı branşta eğitim verecek.Kursların 8 aralık tarihinde başlaması hedefleniyor.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne yapılan başvurular kapsamında iğne oyası, mefruşat, aşçılık, telkari, nikah şekeri ve süslemesi, resim, işaret dili, kokulu mum,sabun yapımı branşları için müracaatlar alındı. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yıl içerisinde diğer kurum ve kuruluşlarla iş birliğinde yeni kurslar da açmayı hedefliyor.

Profesyonel eğitmenler tarafından verilecek olan kurslar,  katılımcılara meslek edindirmenin yanı sıra, hobilerin geliştirilmesi ile rehabilitasyon sağlamakta, ayrıca kaybolmaya yüz tutmuş el sanatlarının yaşatılmasına da vesile olmaktadır.

Düzce’deki kurslara katılmak isteyen kursiyer adayları, detaylı bilgi ve kayıt için Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne şahsen başvuruda bulunabilirler.