23-11-2015 23:59

BELEDİYE ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN PROGRAM HAZIRLADI

Düzce Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü için program hazırlandı. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonu ile hazırlanan programda öğretmenler yemekli toplantıda bir araya gelecek.

Düzce Pelemir Tesislerinde gerçekleştirilecek etkinlikte öğretmenlere özel program akışı hazırlandı. Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ile hazırlanan programda merkezde bulunan öğretmenlerle yemekte bir araya gelinecek. Saat 19,00’da başlayacak gecede öğretmenlere 24 Kasım günü anısına slayt gösterisi sunulacak ve hediyeler takdim edilecek.