23-11-2015 23:59

RİZE HEYETİNİN BELEDİYE ZİYARETİ

Düzce ve Rize illeri arasında yatırım ve proje paylaşımı ve ikili ilişkilerin geliştirilmesi kapsamında Düzce’ye gelen Rize Valisi Ersin Yazıcı, Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Recep Tayyip Erdoğan(RTE) Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Karaman, Rize Ticaret ve Sanayi Odası ( RTSO)Yönetim Kurulu Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu ile RTSO Meclisinden oluşan heyet Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i makamında ziyaret ettiler.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Rize heyetini belediye binası önünde karşıladı. Başkanlık makamında yapılan görüşmede Düzce ve Rize illerinin ekonomik ve sosyal konumları ele alındı. Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş heyete Düzce ve Belediyeye ilişkin bilgiler verdi. Görüşmelerin ardından karşılıklı olarak hediyeler takdim edildi.