24-11-2015 23:59

LİGDE YÜKSELİYORLAR

Düzce Belediyespor’un Basketbol ve Voleybol takımları bulundukları liglerde üst sıralara doğru tırmanışa geçtiler. Belediyespor Basketbol takımı 12 takımlı ligde 6’ıncı sıraya yerleşti. Voleybol takımı ise 14 takımlı ligde 5’incı sırada bulunuyor.

Düzce Belediyespor’un 2. Lig A grubunda mücadele eden Voleybol takımı ligin 9’uncu hafta maçında Maliye deplasmanından aldığı 3-0 galibiyetle puanını 16’ya çıkardı. Voleybol takımı deplasman galibiyeti ile ligdeki galibiyet sayısını da 5’e çıkardı. Voleybol takımı çalıştırıcısı Hamit Sakal, takımın uyum içinde olduğunu belirterek ‘ Bunu maça yansıtıyoruz. Tüm sporcularımız ekip ruhu ile maça çıkıyorlar’ dedi. Basketbol takımı ise Muğla deplasmanında ligin ikinci mağlubiyetini aldı. 2. Lig B grubunda mücadele eden Düzce Belediyespor Basketbol takımı 4’üncü hafta sonunda 12 takımlı ligde 6’ıncı sırada bulunuyor.