14-12-2015 23:59

GALİBİYETE SEVİNDİK

Düzce Belediyespor Basketbol ve Voleybol takımlarının 18 Temmuz salonundaki maçlarından bir galibiyet bir mağlubiyet çıktı. Grubun güçlü takımlarından Isparta Sportif Gençlikspor’u ağırlayan Voleybol takımı sahadan 3-1 galip ayrıldı. Basketbol takımı ise kıran kırana geçen maçta rakibine 77-73 mağlup oldu.

Düzce Belediyespor’un Basketbol ve Voleybol takımları bu hafta kendi salon ve seyircisi önünde rakiplerini ağırladılar. Voleybol takımı birinci seti 28-26 yenik kapatmasına karşın diğer setlerde üstünlüğü ele geçirdi ve salondan 3-1 galip ayrıldı. Bu sonuçla Belediyespor Voleybol takımı 12’inci haftanın sonunda 6 galibiyet 6 mağlubiyetle puanını 19’a çıkardı. Düzce Belediyespor Basketbol takımı ise bu hafta rakibine yenilmekten kurtulamadı. Başabaş geçen maçta Belediyespor Basketbol takımı rakibi Trakya Üniversitesi Meriçspor’a 77-73 yenildi. Bu skorla Basketbol takımının ligde 13 puanı bulunuyor.