22-03-2016 23:59

SON İKİ MAÇ OYNANACAK

Düzce Belediyespor Basketbol takımı 2. Lig B grubunda son iki maçını oynayacak. Belediyespor 18 Temmuz salonunda Orman Gençlikspor ile karşılaştıktan sonra son maçını deplasmanda Gemlik Gücümspor ile yapacak.

Düzce Belediyespor Basketbol takımı 21’inci hafta maçında 18 Temmuz salonunda Orman Gençlikspor ile karşılaşacak. 26 Mart tarihindeki maç saat 17,00’de başlayacak. Bu maça kadar Düzce Belediyespor’un ligde 6’ıncı sırada bulunuyor. Konuk takım Orman Gençlikspor ise ligde ikinci sırada mücadele ediyor.  Düzce Belediyespor Basketbol takımı ligin son maçını 2 Nisan tarihinde Gemlik Gücümspor ile yapacak. Gemlik Gücümspor ise ligin zayıf takımlarından. Düzce Belediyespor’un deplasmanda karşılaşacağı Gemlik 24 puanla ligde 11’inci sırada yer alıyor.