23-03-2016 23:59

AK PARTİ HEYETİ ANKARA’DA

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş Ankara’da 107. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına katılarak Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nu dinledi.

Ankara’da gerçekleşen 107.   Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısına, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin,  , İGM Başkanı Şinasi Akbulut, Kadın Kolları Başkanı Sebahat Uçar ve Gençlik Kolları Başkanı  Fazlı Koç ile birlikte 107. Genişletilmiş İl Başkanları toplantısına katılarak Genel Başkan ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nu dinleyerek Türkiye’nin genel durumu değerlendirildi.