02-06-2016 23:59

ASFALT ÇALIŞMALARI TOPLANTIDA KONUŞULDU

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, her hafta düzenli olarak gerçekleştirilen Yönetim Koordinasyon toplantısında birim müdürleri ile yaz dönemi alt ve üst yapı çalışma programını değerlendirdi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, haftalık Yönetim Koordinasyon toplantısında merkez ve çevresinde yapılmaya başlanan ve çalışma takvimine eklenen planları inceleyerek ilgili birim müdürlerinden bilgi aldı. Alt ve üst yapı çalışmalarının eksiksiz şekilde yürütülmesine vurgu yapan Başkan Keleş, özellikle asfalt döküm programı hakkında detaylı incelemeler ve düzenlemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Şemsettin Yenersoy’un yaptığı sunum çerçevesinde değerlendirmelerde bulunan Başkan Mehmet Keleş “Düzce Belediyesi olarak 2016 yaz dönemini dolu dolu geçirmek için titizlikle hazırlanmış bir program çerçevesinde hareket ediyoruz. Başkan Yardımcılarımız, birim müdürlerimizle istişare ederek merkez ve çevresinde yaz boyunca yapacağımız çalışmalarla cadde ve sokakların gerek alt yapı gerekse üst yapı konularında hiçbir eksiği kalmayacak inşallah” dedi.