02-08-2016 23:59

MÜDÜRLÜKLERİN ALANI GENİŞLETİLİYOR

Düzce Belediyesi ‘Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ statüsünde düzenlemeye gidiliyor. Buna göre, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ‘ Kültür İşleri Müdürlüğü’ ile ‘ Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ olarak iki farklı müdürlük olacak. Kültür ve sosyal hizmet alanlarının genişletilmesini amaçlayan yeni düzenleme için organizasyon şeması hazırlanıyor.

Düzce belediyesi tarafından, ‘Aşevi’, ‘ 60 yaş ve üstü Yaşam Merkezi’ ve ‘ Evde Bakım Hizmetleri’ gibi sosyal hizmetlerin etkin ve yaygın şekilde gerçekleştirilmesi amacıyla belediye idari yapılanmasında düzenlemeye gidiliyor. Bunun için söz konusu hizmetlerin yapılabilmesi için ‘ Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ kurulacak.  Mevcut olarak hizmet veren Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü de , ‘ Kültür İşleri Müdürlüğü’ olarak yeniden düzenlenecek. Her iki müdürlük için de bütçe oluşturulacak ve organizasyon şeması yapılacak.  Konu Düzce Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı birinci birleşiminde ele alındı.