03-08-2016 23:59

KONURALP PROJELERİNİN TANITIM TOPLANTISI YAPILACAK

Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor ve Doğu Marmara Antik Kent Projeleri kapsamında Düzce Belediyesi Konuralp Sosyal Tesislerinde bilgilendirme toplantısı yapılacak.

Kalkınma Bakanlığı, Düzce Belediyesi, Düzce İl Özel İdaresi ve Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’nın (MARKA) katkılarıyla oluşturulan “Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor Projesi” ile “Doğu Marmara Antik Kent Projesi”nin içerik tanıtımı için bilgilendirme toplantısı yapılacak. Düzce Belediyesi Konuralp Sosyal Tesislerinde yapılacak toplantının ilk oturumunda Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş başkanlığında “Konuralp Projeleri” konuşulacak.

Bilgilendirme paneli kapsamında Kocaeli Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Müdürü Taner Aksoy “Tescilli Yapılarda Kredilendirme”, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Harita Mühendisi Mesude Özcan “Tescilli Yapılarda Süreç Yönetimi”, Proje Koordinatörü Mine Üçüncü “Antik Kent Projesi”, Proje Danışmanı ve Ekoturizm Uzmanı Emine Yüksel “Konuralp Dünya Turizm Destinasyonu Oluyor”, Yrd. Doç. Dr. Ahmet Beycioğlu “Kagir ve Ahşap Eğitimi”, Tescil Uzmanı “Marka Tescilleri” konuları hakkında katılımcıları bilgilendirme panelleri düzenleyecek. Panel kapanış kokteyli ile sona erecek.

Bilgilendirme toplantısı 04 Ağustos tarihinde Düzce Belediyesi Konuralp Sosyal Tesislerinde saat 14:00’de yapılacak.