23-08-2016 23:59

AÇILIŞLAR YARIN YAPILACAK

Düzce Belediyesi tarafından hayata geçirilen Küçüksu Parkı ve Nikah Salonu, 65 Yaş Üzeri Yaşam Merkezi ile Aşevi’nin resmi açılış tarihi 24 Ağustos Çarşamba (yarın) olarak belirlendi.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in halasının vefatı üzerine cenaze nedeniyle başka bir tarihe ertelenen Küçüksu Parkı ve Nikah Salonu, 65 Yaş Üzeri Yaşam Merkezi ile Aşevinin resmi açılış tarihi 24 Ağustos olarak belirlendi. Tüm hazırlıkların tamamlanması ile birlikte açılışlar yarın yapılacak. Yarın yapılması planlanan açılışlar için düzenlenecek törene tüm vatandaşlar katılabilir.