HABERLER
24-08-2016 23:59

ENGELSİZ YAŞAM ALANI İÇİN BAŞKANA PLAKET

ENGELSİZ YAŞAM ALANI İÇİN BAŞKANA PLAKET

Küçüksu Parkı Engelsiz Yaşam Alanı Parkı’nın yapımı nedeniyle Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e plaket takdim edildi.

Türkiye Beyazay Derneği Düzce Şubesi tarafından Küçüksu Parkı Engelsiz Yaşam Alanı Parkı’nın yapımı nedeniyle Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e plaket takdim edildi.

Küçüksu Parkı açılış töreninde duygusal anlar yaşandı. Küçüksu Parkında engelli çocuklar için yapılan oyun ve dinlenme parkı engelli ailelerini mutlu etti. Beyazay Derneği Düzce Şubesi tarafından parkın yapımı için Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’e plaket takdim edildi. Dernek üyesi  Önder Sert ve oğlu tarafından verilen plaket törende bulunanların duygusal anlar yaşamasına neden oldu.  Türkiye Beyazay Dernek Başkanı Nurullah Çelebi, parkın engelli ve engelsiz tüm aileler ve çocukları için iyi bir yaşam alanı olduğunu vurguladı ve ‘ Düzce’de engellilere yönelik birçok proje geliştirilmektedir. Bu projelere Valiliğimiz ve belediyemiz büyük katkı veriyorlar. Bu projeler sayesinde engelli ailelerin yaşamları kolaylaşmakta, özellikle özgüven ve ekonomik alanda verilen eğitimlerle gelişmeleri sağlanmaktadır. Derneğimize büyük katkıları olan Valimiz sayın Ali Fidan ile Belediye Başkanımız sayın Mehmet Keleş’e teşekkürlerimizi iletiyoruz’ dedi.