23-09-2016 23:59

BAJA RALLİSİNDE SIRA KUPAYA GELDİ

Düzce ve ilçelerinde düzenlenen ‘Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi’nde sporcular 450 kilometrelik parkuru tamamlanıyor.

Düzce Valiliği, Düzce belediyesi, Düzce İlçe Kaymakamları ve Belediyeleri ile Türkiye Motosiklet Federasyonu tarafından ortaklaşa düzenlenen ‘Yakın Karadeniz Baja Rallisi’nde yarışlar son aşamaya geldi. Düzce ve ilçelerini kapsayan güzergahta 4 gün boyunca yapılan yarışlarda toplam 450 kilometrelik parkurun sonuna gelindi. Akçakoca, Cumayeri, Çilimli, Gölyaka, Gümüşova, Kaynaşlı ve Yığılca ilçelerini kapsayan yarışlarda belirlenen güzergah aralıklarında seyirciler de yarışları yakından izleme fırsatı buldu. TRT Spor kanalından canlı yayınlanan yarışlara şehir dışından da ilgi büyük oldu. Zorlu etaplardan oluşan yarışların kupası ise 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri ve Şehit Astsubay Ömer Halisdemir’e adandı.