HABERLER
03-10-2016 23:59

EKSİKLİKLERİMİZİ TESPİT ETTİK

EKSİKLİKLERİMİZİ TESPİT ETTİK

Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu, Türkiye Basketbol ligi ilk maçı Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi.

Düzce Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu, Türkiye Basketbol ligi ilk maçı Sakarya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasını değerlendirdi. Ligin güçlü takımları arasında değerlendirilen Sakarya karşılaşması sonucunun başarısızlık sayılmayacağını belirten Albayrak ‘ Maçı yüksek tempoda başladı ve öyle de sürdü. Periyotlarda öne geçtiğimiz anlar oldu. 59-55 kaybettiğimiz maçta takımda eksikliklerimizi gördük ve ona göre tedbir alacağız’ dedi.

Kalıcı konutlar spor salonunda oynanan maçta tribünleri dolduran taraftara teşekkür eden Başkan Hatun Albayrak Şengüloğlu ligin ilk maçı için şu görüşlere yer verdi “Hem ligin yeni takımıyız hem de yeni salonda ilk maçı oynuyoruz. Takım içindeki sporcularımızın maç deneyimleri henüz eksik. Tüm bu ilklere göre, maçta iyi bir performans ortaya konuldu. Taraftarımız maç boyunca desteğini hiç eksik etmedi. Bundan dolayı taraftarımıza teşekkür ederim. Sakarya’nın güçlü bir ekip olduğunu biliyoruz. İlk maçımızı deneyimli, güçlü bir takımla oynamanın zorluğunu yaşadık. Bundan sonraki maçlarda tespit ettiğimiz eksiklikleri gidererek daha iyi skorlar elde edeceğiz.’