14-08-2017 23:59

“MİLLETE HİZMET YOLUNDA 16 YIL”

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş AK Parti’nin 16’ıncı kuruluş yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş 16’ıncı kuruluş yıldönümünü kutlayan AK Parti’nin Yeni Türkiye yolunda nice başarılara mazhar olduğuna dikkat çekerek “Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, milletin egemenliği üzerindeki bütün vesayeti kaldıran, devleti toplumdan ayıran siyasi tarihi silmiş, ‘Milleti Yaşat ki Devlet Yaşasın’ anlayışı ile bu yüce milletin gönlüne girerek yapılan bütün genel ve yerel seçimler ile referandumlarda milletimizin teveccühüne mazhar olan AK Partimizin bugün 16’ıncı kuruluş yıldönümü. Başta bu dava yolunda bize önderlik eden gecesini gündüzüne katarak millete hizmeti, Hakk’a hizmet olarak benimsememizi sağlayan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve yol arkadaşlarına teşekkür ediyor, Yeni Türkiye yolunda AK Parti ailesi olarak nice başarılı yıllarımızın devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.