HABERLER
24-09-2024 17:58

İŞ KULÜBÜ ÜNİVERSİTELİLERE PUSULA OLACAK

Düzce İş Kulübü, Düzce Üniversitesi merkez kampüsü ortak yaşam alanında başlayan ve öğrenci topluluklarının yer aldığı Öğrenci Tanıtım Günleri kapsamında stant açtı. İş Kulübü’nde görevli iş ve meslek uzmanları, özellikle mezun olacak öğrencilere yönelik iş başvuruları, kariyer planlamaları konusunda bilgiler vererek, Düzce Belediyesi’nin bu yöndeki çalışmalarını anlattı.

Düzce Üniversitesi tarafından 24-26 Eylül 2024 tarihleri arasında merkez kampüs ortak yaşam alanında öğrenci toplulukları ve sivil toplum kuruluşların yer aldığı Öğrenci Tanıtım Günleri organizasyonuna, Düzce Belediyesi İştirak Şirketi Düzce BelKA İnsan Kaynakları A.Ş bünyesinde faaliyet gösteren Düzce İş Kulübü de katılım sağladı.

 

Düzce İş Kulübü’nde görevli iş ve meslek uzmanları tarafından özellikle mezun olacak öğrencilere iş bulma ve kariyer planlama konusunda bilgilerin verildiği stantta ayrıca cv doldurma, mezuniyetten sonra izleyecek yollar, mülakatlarda dikkat edilecek hususlar ile doğru iş arama ve bulma konularında aktarımda bulunuldu.

Görevliler ayrıca, Düzce Belediyesi’nin çalışmalarını anlatarak, istihdama katkı sağlamak adına belediye bünyesinde yapılan projeler hakkında da sunum yaptı.