20-08-2024 09:02

BAŞKAN ÖZLÜ, BAŞKANLARA PROJELERİNİ ANLATTI

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Rize’de düzenlenen Belediye Başkanları Deneyim Paylaşımı Toplantısı’nda projelerini anlattı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı koordinesinde düzenlenen Deneyim Paylaşımı Toplantısı Rize Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz’ın başkanlığındaki toplantıya, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü de ekibi ile birlikte katıldı. Özlü’ye, Başkan Yardımcısı Okan Kaltu, Özel Kalem Müdürü ve Basın Yayın Halkla İlişkiler Müdürü Ayşe Kılıç, İmar ve Şehircilik Müdürü Kalender Aydın, Fen İşleri ve Su Kanalizasyon Müdürü Fatih Yalçın da eşlik etti.

Düzce, Rize, Bayburt ve Çorum Belediye Başkanlarının katıldığı ve tecrübelerin aktarılarak, deneyimlerin paylaşıldığı toplantıda, Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, projelerinden oluşan bir sunum yaptı.

2 gün süren toplantıda belediye birim müdürleri de görevleriyle ilgili konularda bilgi ve fikir alışverişinde bulundu.