HABERLER
02-08-2024 21:33

DÜNYA DÜZCE GÜNLERİ KORTEJ YÜRÜYÜŞÜ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Düzce Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen ‘Dünya Düzce Günleri’ ilk günü kortej yürüyüşü ve mehteran takımının gösterisiyle sona erdi.

Düzce Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü koordinesinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen ‘Dünya Düzce Günleri’ etkinliklerinin ilk günü mehteran takımının muhteşem gösterisiyle tamamlandı.

Konuralp Antik Kentinden startı verilen etkinliklerin gündüz bölümünde Düzce Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından oluşturulan spor alanlarında buluşan çocuklar birbirinden eğlenceli sportif faaliyetlere katılırken, Çocuk Üniversitesi ise Anıtpark alanında kurdukları stantta miniklere eğlenceli etkinlikler gerçekleştirdi.

Etkinliğin akşam bölümü ise belediye önünden Anıtpark meydanına yönelik kortej yürüyüşü ile başladı. Düzce Vali Yardımcısı Ömer Yılmaz, Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Cihan Ünal ve Burak Coşkun, İl Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, protokol üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

İstanbul Caddesi üzerinden devam eden yürüyüşte belediye bandosu tarafından marşlar çalınırken, cadde üzerinde bulunan vatandaşlarda yürüyüşe katılanlara alkışlarla destek verdi.

Anıtpark meydanında sona eren yürüyüşün ardından kurulan sahnede mehteran tarafından gösteri sergilendi. Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün de katılım sağladığı gösterilerde marşlar çalan mehteran takımı, dinleyicileri mest etti.

Bando ve mehteran takımları marşlarla alanı dolduranlara keyifli zaman yaşatırken, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, Vali Yardımcısı Yılmaz ve diğer protokol üyeleri ile birlikte alanda kurulan stantları ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.