HABERLER
16-07-2024 15:47

DÜZCE BELEDİYESİ’NDEN TOPLU SÜNNET ŞÖLENİ

Düzce Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen toplu sünnet şöleni gerçekleştirildi. Sünnet kıyafetlerini giyen 125 çocuk için düzenlenen ve eğlenceli aktivitelerin de yer aldığı şölende, mevlidi şerif okunarak, davetlilere yemek ikramı yapıldı.

Düzce Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen geleneksel Toplu Sünnet Şöleni, bu yıl 125 çocuk ve ailelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Sünnet kıyafetlerini giyerek belediye meydanında toplanan 125 çocuk ve aileleri, Düzce Belediyesi mehter ekibi eşliğinde İstanbul Caddesi boyunca sünnet gezisi gerçekleştirdi. Belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve vatandaşların da eşlik ettiği kortej, Camikebir Mahallesi’ndeki 23 Nisan Parkı’nda sona erdi.

Bayrak ve balonlarla süslenen parktaki etkinlikler ise mehter ekibinin konseri ile başladı. Ardından ise mevlidi şerif okunarak dualar edildi.

Semazen ve hacivat-karagöz gösterisi ile devam eden etkinlikte, çalan şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlenerek dans eden çocuklara, Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından hediyeler takdim edildi.

Yemek ikramının da yapıldığı organizasyon, toplu fotoğraf çekiminin akabinde sona erdi.