HABERLER
11-07-2024 16:26

FEN İŞLERİ EKİPLERİ SAHADA

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, görev bölgesinin dört bir yanında ve mücavir alan içerisinde bulunan 63 mahalle genelinde hizmet çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor. Ekipler, rutin bakım onarım ve tamirat işlemlerinin yanı sıra yeni yol açma ve asfalt işlemlerini de aksatmıyor.

Düzce Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri günlük planlama doğrultusunda oluşturulan çalışma takvimi çerçevesinde çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.  63 mahalle genelinde süren çalışmaların yanı sıra sosyal yaşamın sağlıklı şekilde işleyişinin sağlanması noktasında şehri merkezi genelinde bakım onarım ve tamirat işlemlerini de yerine getiriyor.

Oluşturulan 3 ekip ile şehir geneline yayılan müdürlük, şehir merkezinde konuşlanan bir ekibi ile Cedidiye Mahallesi genelinde asfalt yama çalışmalarının yanı sıra küp taş tamirat işlemlerini de devam ettirirken, Millet Bahçesi içerisinde kazı ve tamirat işlemlerini de aksatmıyor.

Bir diğer ekip Beyciler, Kazukoğlu ve Arapçifliği Mahallelerinde yol açma ve dolgu çalışmalarına devam ederken, ayrıca Mamure ve Mergiç Mahallelerinde ise asfalt yama çalışmaları gerçekleştiriliyor.